Livskvalitet gjennom opplevelser

Min visjon for setra er at det skal være et godt sted å være. Et sted hvor man kan dyrke både fellesskap og samvær, men også stillhet og alenetid. Her er det rom for de gode samtalene og deling av opplevelser fra turer i området og fjellene rundt. Eller rolig ettertanke – rundt matbordet, ved bålpanna eller i badstua. Jeg ønsker at det skal oppleves som en raus fritidsbolig med en lun, varm og inviterende stemning. Rustikt, enkelt og ekte. Her skal man føle at man kan koble seg fra de fora man i hverdagen er avhengig av og heller koble seg på seg selv, hverandre og naturen.

Sommeren 2021 ble det åpnet opp for å kunne leie Neristu og Koia. Med sine totalt 7 (9) svært komfortable sengeplasser er dette det perfekte stedet for storfamilien eller venneflokken. Her er dere godt skjermet fra de andre husene på tunet hvor det også kan finnes folk fra tid til annen. Det finnes flere ildsteder, samt et solcelleanlegg. Mat lages på gasskomfyr eller i vedfyrt ovn. Utedoen ligger ovenfor Neristu og vann hentes i brønnen øverst på setertunet.

Et opphold i Neristu kan utvides med 2 ekstra sengeplasser i Sivertstu – langbordet i Neristu har plass til alle. Eller du kan velge Sivertstu som base for noen rolige dager i fjellet. Her er det en litt enklere standard, men stua har en helt spesiell atmosfære og er nærmest en severdighet i seg selv.

Ønsker du hjelp med tilrettelegging av aktiviteter? Vi har kontakter både med tanke på fjellvandringer og høyfjells-sykling. I sommer kan vi også by på catering av lokal mat av høy kvalitet. Det være seg frokostpakker levert på døra, fjelltapas-kasse med utvalgte godbiter fra regionen eller tilberedning og servering av en bedre middag på vangen.

Velkommen til det enkle livet, her er det duket for late dager på tunet, så vel som korte eller lengre turer i flott natur!

For mer informasjon og interesse for opphold, ta kontakt med Natascha Jorde på
kontakt-oss@husanvangen.no